Sta jij als advocaat echt op de kaart?

lokal seo

Meer dan 60% van jouw telefoontjes zou afkomstig moeten zijn van Google Local Search

Google Mijn Bedrijf, ook wel 'GMB' genoemd, biedt je de unieke kans om je browser te vinden op Google Zoeken en Google Maps. jouw GMB-lijst wordt naar jouw op zoek naar een relatie op jouw bedrijf.

Het is belangrijk dat de informatie in je GMB-vermelding juist en actueel is. In feite is je GMB-vermelding een van de primaire marketinginstrumenten die tot je beschikking staat. Lees meer over wat je kunt doen Google Mijn Bedrijf-account voor je kantoor kan doen.

Jouw GMB-akkoord neemt de meest favoriete positie in zoekmachines

Wanneer iemand op zoek naar advocaten zoekt, wordt uw GMB-vermelding prominent weergegeven op de resultatenpagina van de zoekmachine (SERP). Deze lijst biedt zoekers een samenvatting van jouw praktijk, de Google-reviews van klanten, jouw contactgegevens en andere informatie die je in je account kunt controleren en bewerken. Je GMB-profiel zal dienen als de eerste indruk voor klanten.

Je kunt de organisatie op je website linken op jouw GMB-vermelding

Je eigen GMB-vermelding biedt Google-gebruikers basisinformatie over het (dus jouw) advocatenkantoor. Het is namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat de naam, het telefoonnummer, het adres en andere contactgegevens van je advocatenkantoor correct zijn. Uiteraard kun je jouw website ook naar jouw GMB-lijst met klanten naar de site kunnen linken.

Jouw GMB-vermelding vult de lokale Toelingen in

When someone in your indonesian locations at a advocatenkantoor zoekt, is er een kaart weergegeven in combinatie met een zogenaamd "kaartpakket" van "lokaal pakket" met de GMB-lijstinformatie van de drie beste advocatenkantoren in dat gebied. Het is van cruciaal belang dat je jouw locatie en contactgegevens up-to-date houdt, omdat Google Maps die informatie gebruikt om een ​​routebeschrijving naar jouw kantoor te maken, indien beschikbaar.

Je wilt GMB gebruiken om berichten over je advocatenkantoor te maken

Google Mijn Bedrijf heeft de laatste tijd veel wijzigingen ondergaan, inclusief een mogelijkheid om over uw advocatenkantoor te gaan in uw Mijn bedrijfsvermelding te plaatsen. Deze berichten kunnen bevatten:

  • bedrijfsevenementen,
  • gemeenschapswerk en liefdadigheidswerk gedaan door het bedrijf,
  • spreekbeurten,
  • leidinggevende bezittingen in professionele organisaties,
  • informatie over jouw specifieke beroepsgebieden van juridische diensten.

Je kunt de GMB-berichten ook gebruiken om je blog te plaatsen op de website plaatsen te markeren.

Met GMB kunnen cliënten gaan over jouw advocatenkantoor plaatsen

Een van de meest effectieve marketingtoepassingen van GMB is de Restaurants Functie. Bestaande customers can ratings over je services places and your working review (één tot vijf sterren). Als je een klant van een klant bent, en een klant van ons klanttevredenheid en aanmeldingen om een ​​beoordeling te geven op GMB. Je kunt later een bericht maken van positieve beoordelingen die zijn GM GM-pagina.

Ja. je kunt via GMB rechtstreeks met cactus klanten communiceren

Google Mijn Bedrijf heeft een berichtfunctie die je kan helpen communiceren met mensen die jou op Google vinden. Je kunt het heel eenvoudig door de berichtfunctie te markeren en te aan te moedigen juist contact met je op nemen via Google Mijn Bedrijf. Je kunt het berichtensysteem zo configureren dat het naar een smartphone linkt.

Je kunt vanaf nu beantwoorden op GMB

GMB heeft een vraag-en-antwoord-functie. Maar iedereen met een Google-account kan wel een vraag van antwoord plaatsen, dus het is belangrijk dat je wel proactief bent om vragen te geven en antwoorden te geven (dit mag ook je secretaresse doen).

Je moet je moeten aanmoedigen om je iets te vragen, moet je ook voorkomen dat je ontevreden bent vragen stelt waar mogelijk. Negatieve beoordelingen kan ertoe leiden dat Google een locatie verbergt. Als één vraag om de status van zijn zaak, kan anderen aannemen dat je moeilijk te bereiken bent gebogen. De beste manier om te voorkomen, is om alle klanten nieuwsgierig te zijn en alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Binnenkort kun je video's plaatsen bij GMB

Video-updates zijn beschikbaar in de tijd via Google Mijn Bedrijf. Je bent in een positie om te zeggen dat je moet gaan uploaden naar Google. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten direct berichten ontvangen over onderwerpen die hen aanmoedigen om naar jouw website te linken, je telefoonnummer bellen of anderszins contact met jou opnemen op GMB.

GMB kan binnenkort een knop voor afspraak aanbieden

Een andere nieuwe functie die GMB belooft te lanceren voor advocatenkantoren is een keuze voor klanten om een ​​afspraak te maken via Google. Veel andere bedrijfscategorieën hebben deze optie al. Je reserveringsknop kan clients toestaan ​​om een ​​afspraak te maken met je boeken, of je kunt deze linken naar jouw contactpagina. Hoe schattig je dat het jouw klanten is, maak je klaar met je te boeken, hoe groter de kans dat je deze nieuwe klanten krijgt.

Uiteraard kun je GMB-vermeldingingspositie via Google Search Console

Het is belangrijk om te doen hoe je klanten op je website te laten komen, je hebt ze bellen, je e-mail te ontvangen en je hebt je bedrijf oplopen. GMB-over-analysestatistiekenMet informatie kunt u bijhouden, zoals links naar en van je site, gebruik van uw GMB-vermelding en meer. jij kunt deze informatie gebruiken om erachter te komen waar je meer zou kunnen investeren om meer klanten te krijgen.

Het is belangrijk om te voldoen aan de richtlijnen voor Google Mijn Bedrijf

Bij het gebruik van GMB en het optimaliseren van uw Google-vermelding, is het belangrijk om te weten en te houden aan gebruikersrichtlijnen. Houd er rekening mee dat deze om om fraude te voorkomen en gezonde zaken te doen tussen organisaties en consumenten aan te moedigen.

  • Alle enige contactgegevens
  • Geen sleutelwoord spam. Je naam van andere GMB-lijstvelden
  • Gebruik specifieke categorieën voor jouw specialisatie.

Veel andere advocatenkantoren houden zich aan de GMB-gebruikersrichtlijnen en kunnen ze consequenties ondervinden. Bedrijven sterven hun echte namen en kunnen onbepaalde tijd worden verwijderd. Het is ook mogelijk om je volledige GMB-melding te verwijderen als je de richtlijnen niet volgt.

Neem contact op met Internet Marketing Meesters voor meer informatie over uw GMB-vermelding

Bij IMM is een van onze belangrijkste aandachtspunten voor het verbeteren van GMB-Toelichting voor onze klanten. We beginnen met het claimen van de melding en zorgen ervoor dat alle antwoorden correct zijn. We uploaden foto's, vragen aan kijkers van bestaande klanten om de datum van hun klanten te controleren.

Wij weten hoe belangrijk het is om binnen SERP een werkomgeving te realiseren. Neem contact op met ons gewoon. Internet Marketing Meesters: we moeten kunnen dat we meer weten over hoe we jou kunnen kiezen voor een succesvolle SEO-strategie met een goed beheerde GMB-vermelding. 

Roeland van der Wielen.

Internet Marketing Meesters.Delen mag, graag zelfs

Roeland van der Wielen

Als je weet wie er achter je staat. Maakt het niet uit wie er voor je staat.

>