Internetmarketing & SEO 

Expertise en kennis krijgt meer resultaten onder de advocaten

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Search Engine Optimization (SEO) is het proces waarbij je jouw website ontwerpt en onderhoudt om een toppositie te krijgen in de belangrijkste resultaten van zoekmachines. Hierdoor zullen er zoveel mogelijk bezoekers naar jouw site en uiteindelijk naar jouw kantoor worden geleid. Onze SEO-specialisten van IMM gebruiken hun ervaring, vaardigheden en kennis om jouw positie van je website te verbeteren. Dit alles met maar één doel " jouw conversatiegraad te verhogen " het percentage sitebezoekers dat kiest voor jou als jurist.

Zoekmachines als GOOGLE beoordelen je site met behulp van "crawlers" of "spiders", geautomatiseerde software die jouw website bezoeken en de informatie lezen en een waarde geven. Ze verzamelen informatie zoals hoe vaak een pagina wordt bijgewerkt, waar de pagina over gaat en welke sleutelwoorden de inhoud van de pagina vertegenwoordigen. Een algoritme wordt vervolgens gebruikt om de informatie te indexeren en te rangschikken op basis van relevantie. Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie technieken, kunnen crawlers van zoekmachines uw website optimaliseren. Wat resulteert in hogere rankings voor jouw site op een zoekmachine-resultatenpagina (SERP).

Content schrijven voor SEO en belangrijker voor de potentiële cliënt.

De allerbelangrijkste SEO-techniek is het publiceren van inhoud die uitsluitend de moeite van het lezen waard is.

Het creëren van unieke, interessante en relevante inhoud die correct is geschreven en gemakkelijk te lezen scoort hoog met de crawlers van zoekmachines. Bezoekers van jouw website moeten het de moeite waard vinden om jouw pagina's te lezen en crawlers zullen dit herkennen.

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat alle berichten, pagina`s of blogs sterk moeten communiceren zonder bezoekers te verwarren met irrelevante 'geoptimaliseerde' inhoud. Te veel geoptimaliseerde sites worden door bezoekers als spam gezien, in plaats van als een betrouwbare bron van informatie. 

Sterker nog, sinds enige tijd hebben zoekmachines beveiligingsmaatregelen ontwikkeld om de integriteit van hun zoekresultaten tegen "spamdexing" te beschermen. 

Bij Internet Marketing Meesters maken wij gebruik van juridische professionals. De professionals schrijven de inhoud met geïnformeerde kennis van de inhoudelijke boodschap die jij wilt overbrengen, een gedegen begrip van het professionele betrouwbare imago dat jij wilt projecteren.

Andere SEO-overwegingen

Zodra de inhoud van de website is geschreven, zullen de SEO-specialisten van Internet Marketing Meesters extra effectieve en door zoekmachines goedgekeurde optimalisatie technieken en -overwegingen toepassen voordat de inhoud op de site wordt geplaatst.

Inkomende links

Eenvoudig gezegd, hoe meer inkomende links je hebt naar je website, hoe vaker je site wordt "gecrawld" en hoe groter je kansen op het behalen van hoge rankings. De gemakkelijkste manier om kwaliteit links te krijgen van andere sites is om naar die sites te linken om hen te laten weten dat jouw site bestaat en hopen op een wederzijdse link. Dan moet je uiteraard wel content hebben die zij als relevant en de moeite waard beschouwen om te overwegen om naar jouw site te linken.

Website-paginatitels en headinglabels

Als je de juiste zoekwoorden in de paginatitels van jouw website plaatst, zorg je er eigenlijk voor dat je onderwerp wordt herkend door de crawlers van zoekmachines. Jouw online positie hangt dus eigenlijk gedeeltelijk af van de relevantie van de titels voor zoekopdrachten met trefwoorden. Omdat gebruikers van zoekmachines kennis nemen van paginatitels die in de zoekresultaten verschijnen, brengen correct geformuleerde titels op jouw website meer verkeer en potentiële klanten met zich mee. Op dezelfde manier moeten headingtags relevant zijn voor de inhoud waaraan de tag is gekoppeld om een hoge positie bij de crawlers te bereiken.

Interne linkbuilding ( koppeling )

Effectieve interne koppelingen helpen crawlers, evenals potentiële klanten, om de inhoud op jouw website te vinden. Relevante linkcontent op jouw gehele site zal de crawlers op effectieve wijze informeren over wat ze op de betreffende pagina kunnen verwachten. Wanneer de crawlers jouw site gemakkelijk kunnen lezen en begrijpen, vertaalt dit zich in hogere rankings in de zoekmachines.

Lokale SEO

Algemene SEO kan jouw online zichtbaarheid drastisch verbeteren; maar wat belangrijker is, is ervoor zorgen dat je advocatenkantoor wordt gevonden door diegenen die het potentieel hebben om langdurig cliënt te worden. 

Het opnemen van lokale SEO-strategieën kan je helpen op te vallen in het specifieke rechtsgebied die jij wilt beheersen. Lokale SEO is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en Internet Marketing Meesters ( Dennis ) loopt voorop bij nieuwe trends die cliënten kunnen helpen bij het vinden van het juiste advocatenkantoor, ( jouw kantoor).

Trefwoorddichtheid

Onze SEO-specialisten begrijpen effectieve zoekwoordoptimalisatie om hoge rankings te behalen, rekening houdend met context en relevantie. Keyword "stuffing" of spamming kan worden gedetecteerd door de crawlers, dus trefwoorden moeten gelijkmatig worden verspreid. Het vullen van pagina's met zoekwoorden die niet in de juiste context voorkomen, resulteert in een negatieve gebruikerservaring en zal de positie van jouw site negatief beïnvloeden. 

In nauwe samenwerking met onze SEO-specialisten richten de schrijvers van Internet Marketing Meesters zich op het creëren van relevante, informatieve inhoud die trefwoorden op de juiste manier en in context gebruikt.

Sitemaps

Het maken en onderhouden van een sitemap voor jouw website helpt de crawlers van zoekmachines om alle pagina's op jouw site te vinden en ze snel te indexeren.

Meta-tags

Meta-tags bieden informatie over een webpagina, meestal om zoekmachines te helpen deze op de juiste manier te categoriseren. Ze zijn heel vaak de inhoud die wordt weergegeven op een SERP. 

Door je gerichte zoekwoorden in de Meta-tags op te nemen, kunnen jouw pagina's met inhoud gemakkelijk worden geïndexeerd. dit kan resulteren in een hoge positie in de zoekresultaten.

IMM-specialisten begrijpen de balans tussen 'keyword stuffing' (overbelasting van metatags met zoekwoorden op een warrige, irrelevante en out-of-context-manier) en vullen metatags met contextuele en informatieve trefwoordrijke inhoud die hoge rankings krijgt, en Google gebruikers naar jouw site zullen verwijzen.

Succesvol zoekmachine optimalisatie analyseren

Internet Marketing Meesters,  zoekrobotspecialisten, voeren gedetailleerde analyses uit op zoekacties naar zoekwoorden om ervoor te zorgen dat doelgroepen reageren op de websites die we ontwerpen en onderhouden. We genereren rapporten, die ons vertellen hoe onze SEO-technieken functioneren met doelgerichte zoekwoorden, die ons helpen het succes van onze uitgebreide internetmarketingstrategieën voor al onze klanten te volgen. Omdat onze SEO-specialisten zich inspannen om uitzonderlijke klantenservice aan onze klanten te bieden, kunnen we de benodigde aanpassingen aan hun websites onmiddellijk aanbrengen om meer gunstige resultaten te genereren. 

Domein

jouw domein kan een belangrijke zoekmachine-optimalisatiefactor zijn. Het moet jouw gerichte zoekwoorden bevatten. Ook is de leeftijd van het domein belangrijk, omdat hoe ouder de site of het domein is, des te kleiner de kans dat deze als spam wordt bekeken en des te beter in de ranglijsten.

Bij Internet Marketing Meesters gebruiken onze SEO-specialisten alle beschikbare, ethisch verantwoorde zoekmachine optimalisatietechnieken voor onze advocaten om een toppositie te behalen onder relevante zoekwoordtermen. Dit resulteert in meer bezoekers van hun websites en hogere conversiepercentages.

Neem voor meer informatie  contact met ons op of bel onze  specialisten  op 06-21858168

Bel vandaag nog Internet Marketing Meesters om te bespreken hoe zoekmachine optimalisatie jouw zichtbaarheid op internet kan verbeteren.


  • Wij bouwen uitsluitend websites voor advocaten om nieuwe cliënten aan te                trekken en te converteren
  • Wij ontwerpen voor optimale klantervaring
  • Inhoud die jij bezit en beheerd
  • Gelanceerd in slechts 2 weken
  • >