• Home  / 

Jouw advocaten kantoor online met een geteste responsive website.

Ontworpen voor Google Optimalisatie

Al onze ontwerpen voor websites van advocaten moeten een beroep doen op de bezoekers van de site, dus jouw klant. ze moeten zichtbaar zijn voor GOOGLE met "crawlers" en "spiders" van de zoekmachines. Een effectief ontwerp voor advocaten stelt de crawlers  in dienst van de  website. 

Wanneer een klant op zoek is naar een advocaat in jouw specialiteit, wil je dat je website hoog scoort in de zoekmachines. De webdesigners van Internet Marketing Meesters werken keihard om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen  'geoptimaliseerd'  zijn voor mobiel gebruik (mobile first) .

Onze en jouw klanten krijgen de helderheid waar zij recht op hebben.

Mobiel gebruiksvriendelijk & simpele navigatie

Door een door IMM ontworpen webdesign wordt er rekening mee gehouden hoe de informatie logisch is georganiseerd op je site en hoe gemakkelijk een bezoeker door de pagina's van jouw juridische website kan 'navigeren'

Vakkundig  webontwerp en site-structuur leiden jouw bezoeker snel en moeiteloos door de relevante details. Internet Marketing Meesters kan ook jouw advocatenkantoor helpen bij het organiseren van een consistente manier die logisch is voor bezoekers en stelt hen in staat om zonder contact te worden geleid.

Website Monitoring & Redesign

Het  ontwerp van  een officiële  website  biedt de mogelijkheid voor sitebeheerders om een site te monitoren te onderhouden en opnieuw te ontwerpen voor optimale resultaten. Bij Internet Marketing Meesters kunnen onze ontwerpen de bezoekers van pagina's volgen en bekijken waar ze zich op de website bevinden en hoe lang ze daar blijven. Als bezoekers Jouw website bezoeken en onmiddellijk vertrekken, kunnen we de nodige aanpassingen in het ontwerp aanbrengen om de prestaties van jouw website te verbeteren. 

Websiteontwerpen die resultaten opleveren

Juridisch webontwerp gaat niet alleen over opvallende esthetiek en een eigentijdse lay-out. jouw nieuwe website  moet juist hieraan voldoen.  Pas dan is de website van een advocaat ontworpen om te voldoen aan de doelstellingen. 

De goed ontworpen website van Jouw advocatenkantoor Moet uitzonderlijke inhoud schrijven en  strategieën voor  zoekmachine-optimalisatie bevatten. Continu blijven streven om het verkeer naar de website te vergroten en de interesse van jouw bezoekers te behouden. 

Navigatie op de website van jouw advocatenkantoor moet eenvoudig zijn waarbij het aanvragen van jouw bijstand moeiteloos zijn. 

De combinatie van alle essentiële kenmerken van een goed ontwerp

Het webdesignteam van Internet Marketing Meesters streeft er naar de gewenste resultaten  te behalen. 

Bedrijfsgroei en ruimere Inkomsten.

Bel ons eens op zodat we tijdens een kopje koffie  jouw web-ontwerp en strategie kunnen bespreken.

Neem contact op met Internet Marketing Meesters voor een gratis consult

 , Internet Marketing Meesters  ,  075-6707312    • Uitsluitend Marketingplannen die werken
  • Praktijkgericht en locatiespecifiek
  • Persoonlijke 1 op 1 begeleiding
  • Onbeperkte strategie, training en ondersteuning
>